All best sellers
  • Out-of-Stock
Plány kolejišť II - Segmentová kolejiště
  • Plány kolejišť II - Segmentová kolejiště
  • Plány kolejišť II - Segmentová kolejiště
  • Plány kolejišť II - Segmentová kolejiště

Book with plans for model railroad II. - Segments

MSC_MF2

Druhý díl Plánů kolejišť je věnován segmentovým kolejištím z několika samostatných dílů. Zaměřuje se na smysluplné náměty s typicky českou či slovenskou tématikou a zajímavým provozem.

Kč499.00
Quantity
Out-of-Stock

  Stock information

Stock information provided on this website is for guidance only. Precise information up on demand.

  Delivery policy

Shipping is done usually once a week.

  Return policy

Return within 14 days, back shipping costs on customers expense.

Description
Náklad je kompletně rozebrán včetně dotisku. Pokud zde zadáte Váš email budeme Vás informovat při opětovném naskladnění. Dotisk ale není na rok 2014 plánován.

Publikace obsahuje 50 plánků kolejišť v měřítcích H0, TT -a N.

Rozsah publikace 145 stran, vytištěno na křídový papír v pevné vazbě.


Milan Ferdián je jméno železničním modelářům velmi dobře známé. Tento odborník se již několik desetiletí specializuje na oblast geometrie modelového kolejiva, současně disponuje rozsáhlými znalostmi i vlastní databází železničních stanic na celé síti bývalých ČSD. Díky tomu, ale také díky své bohaté fantazii prodchnuté romantickou duší je schopen profesionálním způsobem navrhovat kolejiště, která nejsou jen bezduchými „vlakodromy“, ale z Milanova pera vycházejí jedinečné plány s typicky českou či slovenskou tematikou, jež vždy nabízejí zajímavý a hlavně smysluplný provoz.

Fronta zájemců o projekt od Milana Ferdiána je dlouhá a čekací doba jakbysmet. Proto všichni modeláři uvítali, když se Milan v roce 2010 rozhodl některé své plány publikovat v knize Plány kolejišť, jejíž celý náklad byl v krátké době beznadějně rozebrán. I to je potvrzením oblíbenosti tvorby autora.

Tato kniha, která je volně navazujícím druhým dílem Plánů kolejišť, nese podtitul Segmentová kolejiště. Je totiž z velké části věnována kolejištím, která se skládají z několika samostatných dílů neboli segmentů. Díky tomu je lze snadno demontovat a skladovat v prostorách, které nedisponují samostatnou místností pro vlastní stabilně umístěné kolejiště. Velmi vítaným zpestřením obsahu knihy pak jistě bude fakt, že u řady kolejišť se autor věnuje také způsobu jejich uložení v obytném prostoru, což ještě zvyšuje užitnou hodnotu takových plánů.

Soubor je vedle segmentových kolejišť doplněn také o plány tzv. dětských kolejišť pro začátečníky a v závěru samozřejmě nechybí několik plánků rozsáhlejších. Celkově přináší publikace padesát zajímavých projektů obsahujících detailní výkresy doplněné popisem provozu i atmosféry příslušného kolejiště.

Product Details
MSC_MF2
0
Comments (0)
Grade
No customer reviews for the moment.
16 other products in the same category:

Reference: AKA_97C030-2

Brand: Pojezdy.EU

H0 - Map "Posázaví"

(0)
Mapa pro stojan KČT, vytištěná ve vysokém rozlišení na inkoustové tiskárně na lesklý fotopapír pro profesionální použití. Pro stálost barev a sjednocení lesku povrchu se stojanem doporučuji po nalepení na stojan přelakovat.
Price Kč10.00
More
Backorder

Follow us on Facebook